U bent mede-eigenaar

Copyright @ All Rights Reserved

Relaxsyndic als alerte waakhond

 

 

U bent mede-eigenaar en u krijgt kop noch staart aan de financiële informatie die u kort voor de Algemene Vergadering toegestopt krijgt? U vindt dat de cijfers steeds op een drafje goedgekeurd worden? Dan kan Relaxsyndic u helpen bij het ontcijferen van deze puzzel. Indien gewenst vertegenwoordigen wij u ook op de Algemene vergadering.

 

U bent mede-eigenaar en woont in een gebouw waar de andere mede-eigenaars vooral investeerders-verhuurders zijn. Bij het uitvoeren van werken bent u bang dat de mede-eigenaars steeds kiezen voor de goedkoopste offerte. Relaxsyndic helpt u met haar bagage van technische kennis over bouwwerken bij het overtuigen van de Algemene Vergadering dat goedkoop niet altijd beterkoop is.

 

Als mede-eigenaar bent u al een paar jaren verbaasd dat er op de Algemene Vergadering cijfers worden goedgekeurd waarbij u het gevoel heeft dat er “iets” niet klopt.

Relaxsyndic gaat voor u na of dat gevoel ook klopt, of u nog iets kan ondernemen tegen goedgekeurde cijfers uit het verleden en hoe u zich in de toekomst kan wapenen tegen een nonchalante algemene vergadering.